fbpx
/Kuhinjske steklene obloge
Kuhinjske steklene obloge2018-11-18T16:34:11+00:00

Kuhinjske steklene obloge so priljubljena oblika zaščite stene med kuhinjskim pultom in visečimi elementi. Na kaljeno steklo s hrbtne strani nalepimo poljubno potiskano samolepilno folijo in tako popestrimo vašo kuhinjo s poljubnim motivom.

Spodaj je prikazanih le nekaj motivov, skorajda neomejen izbor ponujajo spletni servisi, kot je Shutterstock. Če najdete kakšen motiv, ki vam je všeč, nam pošljite povezavo in lahko tudi spletni nakup grafike opravimo namesto vas. Lahko nam dostavite tudi svoj motiv in ga natisnemo, pozorni bodite le, da bo dovolj kakovosten (visoka resolucija). Če imate kakšno posebno idejo, lahko naši oblikovalci pripravijo izdelek povsem po vaših željah.

Naročite lahko samo tisk nalepke ali pa celotno storitev, od meritev na vašem domu, dobavo kakovostnega kaljenega stekla in potem tudi montažo v vaši kuhinji.

Okvirna cena za kompletno storitev steklene kuhinjske obloge (izmera na lokaciji, kakovostno kaljeno steklo, tisk in polepitev stekla, montaža na vaši lokaciji) je od 170 do 220 €/m2, odvisno od zahtevnosti izdelave (izvrtine, število kosov…). Za lokacijo, oddaljeno več kot 20 km od našega sedeža se dodatno zaračuna kilometrina po ceni 0,30 €/km.

Pišite nam na info@printmore.si ali nas pokličite na 070 331 331, da skupaj ugotovimo, kaj bo najbolj ustrezalo vašim potrebam.

Spodaj najdete številne vzorce za tisk. Kliknite na enega izmed njih in odprla se vam bo večja galerija. Če vam je kateri izmed njih tako všeč, da bi ga radi v svoji kuhinji, nam sporočite številko motiva, ki se prikaže, ko se na sliko postavite z miško ali ko kliknete na sliko in se odpre galerija (npr. Fototapeta Kuhinjska 0098).